Támogatás - Zöld SzékelyFöld Egyesület


Zöldszékely Alap
Zöldszékely Alap
közösségi kártya


Adatvédelem


 

Újabb programokat támogat a Zöldszékely Alap

    Szeptember végén járt le az a határidő, ameddig a közösségi kártya használói szavazhattak, hogy az előzőleg beérkezett 6 program közül melyek kerüljenek támogatásra. Igyekeztünk megteremteni az arányosságot a szavazás során, azaz minden szavazó 1 pontot kapott, ugyanakkor aki többször is szavazott a Merkúr Áruházban, az minden további szavazatra 0,3 pontot kapott.

     Habár ez a pontozás a végeredmény szempontjából nem okozott változást, de fontosnak tartottuk, hogy azok a programok legyenek támogatva, amelyeket a legtöbb kártyahasználó támogat, de ugyanakkor az is számítson, ha valaki gyakran használja a kártyát. Abban az esetben, ha egy kártyahasználó alkalmanként más-más programra is szavazott, az első szavazat itt is megkapta a teljes pontszámot.

    Az interneten létrehozott felületen, valamint a Merkúr Áruházban ez idő alatt 514 személy 564 szavazat szavazatot adott le, az alábbi sorrendet alakítva ki:

I. hely – Zöld szemmel Csíkszeredában (B)
162,9 pont (159 ember, 172 szavazat)
II. hely – Csíkszeredai turistakalauz (A)
152,1 pont (147 ember, 164 szavazat)
III. hely – Környezet és természetvédelmi irányzatú fejlesztés a Békás-szoros Nagyhagymás Nemzeti Park felcsíki részén a Nagyhagymás hegységben (F)
98,6 pont (95 ember, 107 szavazat)
IV. hely – Fedezzük fel Csík természeti csodáit! (E)
75,1 pont (73 ember, 80 szavazat)
V. hely – Űűűű hej, ne be szép! (D)
21 pont (21 ember, 21 szavazat)
VI. hely – Zöldülő – előadássorozat (C)
19,3 pont (19 ember, 20 szavazat)

diag

    Célunk az, hogy a lehetőség szerint ne csak az első helyezettet, hanem a második-harmadikat is támogassuk, segítsünk megvalósítani a közösségi alapnak, összefogásnak köszönhetően.

     Mivel a Csíkszeredai turistakalauz elnevezésű programmal pályázó Csíkszéki Kárpát Egyesület objektív okokból kifolyólag a megvalósítást az elkövetkező év közepére halasztotta, ez nem kerül támogatásra idén. Abban az esetben, ha a tavaszi kiírásnál még aktuális lesz a program, akkor automatikusan támogatásra kerül.

    Így a támogatott programok sorrendje a következőképpen módosul:
I. hely – Zöld szemmel Csíkszeredában (7.380 lej), pályázó: Hégető Katalin – Nagy Imre Általános Iskola
II. hely – Környezet- és természetvédelmi irányzatú fejlesztés a Békás-szoros Nagyhagymás Nemzeti Park felcsíki részén, a Nagyhagymás hegységben (10.000 lej) – pályázó: Nagyhagymás Nemzeti Park
III. hely – Fedezzük fel Csík természeti csodáit! (9.950 lej) – pályázó: Réti Csík Természetvédelmi Egyesület

 

 
Minden jog fenntartva
Zöld SzékelyFöld Egyesület

zoldszekely.ro | zoldportal.ro | 7csoda.zoldszekely.ro | csihanyos.zoldszekely.ro