Támogatás - Zöld SzékelyFöld Egyesület


Zöldszékely Alap
Zöldszékely Alap
közösségi kártya


Adatvédelem


 

Közösségi kártya – Csíkszereda

 

      Egy a Polgár-Társ Alapítvány és Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe által támogatott adománygyűjtő program keretében sokáig kerestük azon lehetőségeket, partnereket amelyek segítségével részben függetlenedni tudunk a pályázatoktól. Egy civil szervezet számára fontos, hogy minél több lábon álljon, hiszen így nagyobb, hasznosabb programokat tud megvalósítani, lehetősége van hosszú távon tervezni. Az, hogy a Merkúr Áruház egyesületünket választotta partnernek Csíkszeredában, elismerés is az elmúlt évek tevékenységeinek.

Közösségi

A 2011. augusztus 17-én indult közösségi kártya program célja helyi kezdeményezések támogatása, ezért a kártya tulajdonosai 1%-al olcsóbban vásárolhatnak a Merkúr Áruház üzleteiben, ugyanakkor a vásárlás értékéből egy további százalék egy elkülönített alapba kerül, melyből helyi környezetvédelmi programok lesznek támogatva.A programhoz az elmúlt időszakban csatlakozott a  Herba Millefolium gyógynövény-kereskedés és a Parafarm gyógyszertár is.

Amit a közösségi kártyáról tudni kell:


A közösségi kártya haszna:

A Közösségi kártya használatával egyrészt a vásárló 1%-al olcsóbban jut a termékekhez a Merkúr Áruházakban, a Herba Millefolium gyógynövény-kereskedésnél, valamint a Parafarm gyógyszertárban, másrészt egy további százalékkal támogatja a régió környezetvédelmi programjait.

Kártya használata:

A kártyát egy igénylő lap kitöltését követően lehet átvenni a partner üzletek pénztárainál és a vásárlás során a fizetést megelőzően kell felmutatni. Így automatikusan kap a vásárló egy százalék kedvezményt a vásárlás értékéből, ez feltüntetődik a kasszaszalagon (discount) és havonta ennek megfelelő összeg utalódik át a Zöld SzékelyFöld Egyesületnek.

A begyűlt összeg felhasználása

A begyűlt összeg a Zöldszékely Alapba kerül, mely két részre oszlik: az összeg 25%-a a Zöld SzékelyFöld Egyesület fenntartási, költségeihez, a Zöldszékely Alap müködtetéséhez járul hozza, az összeg másik része (75%) pedig pályázati úton kerül szétosztásra Csíki medencét érintő környezetvédelmi programokra.

A Közösségi kártya célja, hogy amellett, hogy egy egyszerű cselekedettel a vásárló támogatni tudja a környezetvédelmet, egy helyi civil szervezetet, aktívan be is tudjon kapcsolódni abba is, hogy milyen programra legyen felhasználva a begyűlt összeg. Ennek megfelelően időszakonként pályázatot írunk ki amelyre környezetvédelmi projektötleteket várunk és a támogatott projekteket a közösségi kártya használói dönthetik el leadott szavazataik alapján.

 

kartya plakat
 
 
Minden jog fenntartva
Zöld SzékelyFöld Egyesület

zoldszekely.ro | zoldportal.ro | 7csoda.zoldszekely.ro | csihanyos.zoldszekely.ro