Támogatás - Zöld SzékelyFöld Egyesület


Zöldszékely Alap
Zöldszékely Alap
közösségi kártya


Adatvédelem


 

Miért támogass?  

    Egy civil szervezetet fenntartani nem egyszerű dolog! A bizonytalan pályázatok, a változó pénzügyi helyzet szinte lehetetlenné teszi egy szervezet számára, hogy hosszú távon, egy stratégia mentén tervezhessen. Pedig ha egy szervezet fejlődni szeretne, kiemelten fontos, hogy ne a véletlenre bízza a sorsa alakulását, hanem keressen minél több olyan lehetőséget, mely segítségével biztosítani lehet a sikeres működéshez oly fontos anyagi stabilitást.

     A Közösségi kártya, az adománydobozok, az adó két százalékának a felajánlása, cégek által felajánlott támogatások mind lehetőség arra, hogy amennyiben egyetért a szervezet célkitűzésével támogassa annak munkáját. Fontosnak tartjuk ugyanakkor kihangsúlyozni, hogy az anyagi támogatás mellett legalább annyira fontos az elvállalt önkéntes munka is.

     E kis honlap segítségével nemcsak a támogatási lehetőségeket kívánjuk bemutatni, hanem arról beszámolunk, hogy mi lett a felajánlott pénz sorsa, illetve hogy mely cégek, magánszemélyek támogatják igyekezetünket.

 
Minden jog fenntartva
Zöld SzékelyFöld Egyesület

zoldszekely.ro | zoldportal.ro | 7csoda.zoldszekely.ro | csihanyos.zoldszekely.ro