Támogatás - Zöld SzékelyFöld Egyesület


Zöldszékely Alap
Zöldszékely Alap
közösségi kártya


Adatvédelem


 

Támogatói tagságA támogatói tagság lehetőség főként azok számára, akik nem Csíkszereda környékén élnek és segíteni szeretnék egyesületünket céljai elérésében a támogatói tagság igénylése. A nyugaton már rég használt módszer lényege, hogy azok az emberek akik azonosulni tudnak egy szervezet céljaival, ha fizikailag nem is tudják, de anyagilag támogatják azt. Az egyesület számára felajánlott 15 - 50 RON éves támogatói tagdíjjal hozzájárulhat a szervezet működési költségeinek a fedezéséhez.


Mi a teendő?

Amennyiben úgy dönt, hogy hozzájárulásával segíteni szeretné a szervezetet, a következő képen teheti meg:
 

1. Banki átutalás

A támogatói tagdíjat az egyesület számlaszámára kell átutalni:
Asociatia Tinutul Secuiesc Verde,
Adószám (Cod Fiscal): 18527454
Bankszámlaszám: RO78 OTPV260000158175RO01
Banca OTP- Sucursala Miercurea-Ciuc

 

2. On-line átutalás

Az egyesületünk megtalálható a www.donationline.ro honlapon (http://www.donatiionline.ro/?ong=211), mely előnyös feltételeket biztosít a civil szervezeteknek történő átutalások esetén. A fenti linkre kattintva megjelenik az egyesületünk adatlapja, ezt követően a Donează on-line gombra kell kattintani, megjelölni az összeget és követni a lépéseket. Az adatlap, lépések angol nyelven is megtekinthetőek.

 

3. Személyes kapcsolat

Amennyiben lehetőség van rá, mindenképp ezt ajánljuk. Fontos számunkra, hogy alakuljon ki egy kapcsolat a szervezet és támogató között, legyen alkalom feltenni a felmerülő kérdéseket, elbeszélgetni az elérni kívánt célokról.Csíkszereda és környékéről érkező felajánlások esetén a szándékot jelezni lehet az info@zoldszekely.ro email címen vagy a 0742-125368-as telefonszámon.

 
Minden jog fenntartva
Zöld SzékelyFöld Egyesület

zoldszekely.ro | zoldportal.ro | 7csoda.zoldszekely.ro | csihanyos.zoldszekely.ro